Ülkemize eğitim almak üzere gelen ve yaklaşık bir yıl dil eğitimi aldıktan sonra üniversitemizde öğrenci olma hakkı kazanan gönül bağı kurduğumuz misafir öğrencilerimiz, AYDEP sistemimize tanımlanarak uzaktan eğitim ile dil öğrenimlerine başladılar.

Halihazırda A1 seviyesinden C1 seviyesine kadar her düzeyde snıfımızın aktif olduğu TÖMER, 20 farklı ülkeden 170 öğrenciye uzakta eğitimde hizmet veriyor. Ülkemizdeki eğitimlerini tamamlamalarının ardından ülkelerine gönül elçilerimiz olarak gitmelerini planladığımız öğrencilerimize Türkçe'nin yanı sıra kültürümüzü de tanıtmaya çalışan öğretim elemanlarımız aynı zamanda AYDEP sistemi üzerinden gönül köprümüzü inşa ettiğimiz kardeşlerimize ödevlendirmeler de yapıyor.