Dijital Kütüphanemizden Uzaktan Eğitime Tam Destek

Uzaktan eğitim çalışmaları üniversitemizde hızla sürdürülüyor. Öğrencilerimizin ve personelimizin bilgiye daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla güncellenen dijital kütüphanemiz hizmet vermeye devam ediyor.

Evde Kal Elektronik Kaynaklara Evden Ulaş

“Eğitim İçin Sınır Yok”  sloganıyla yoluna devam eden üniversitemiz, dijital kütüphanesinde süreli ve süresiz çok sayıda elektronik kaynağa erişim sağlıyor.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından abone olunan bunun yanı sıra eğitim-araştırma çalışmalarına destek olmak isteyen yayıncı ve aracı firmalar tarafından süreli olarak erişime açılan, deneme erişimli veya koronavirüs ile ilgili elektronik kaynaklara kütüphane web sayfasında yer alan uzaktan bağlantı ayarlarını yaparak yerleşke dışından da erişim sağlanabiliyor.

Dijital bilgi kaynaklarına kampüs dışından da erişebilmek için kurumsal e-posta adresine ihtiyaç duyuluyor. Uzaktan erişim ayarlarını (proxy) yaparak kurumsal e-posta adresiyle giriş yapan kullanıcılar, kampüs dışından da tüm elektronik kaynaklara erişim sağlayabilecek.