Üniversitemize yeni katılan araştırma görevlileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 13 Mart 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya, göreve yeni başlayan akademik personele üniversitemiz ve görev yapacakları fakülteler hakkında bilgiler verdi.

Üniversitemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan akademisyen ihtiyacını karşılamak üzere öğretim elemanı alımı yaptıklarını anlatan Rektör Karakaya, gençlerimizi geleceğe daha kaliteli eğitimle hazırlamak için fakültelerimizi akademik olarak güçlendirdiklerini söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çok sayıda başarılı projeye imza attığını ve bu projelerin alt yapısında araştırma görevlilerine de büyük işler düştüğünü kaydeden Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizin çalışma temposunun oldukça yoğun olduğunu belirterek genç akademisyenlerin enerjisine ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Ülkemizin geleceğine dair önemli temellerin üniversitelerde atıldığını anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, emek verilmeden hiçbir başarıya ulaşılamayacağını belirtti. Araştırma görevlilerinin alanlarında çok güzel işler başaracağına inandığını dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, onlara üniversitemiz, fakültelerimiz ve projelerimiz hakkında genel bilgiler vererek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.