Kalitesi ve nitelikli eğitim imkanlarına sahip olan ve aday öğrencilerle her fırsatta buluşmaya özen gösteren üniversitemiz, 9-10 Mart 2020 tarihinde Hatay ve 12 Mart 2020 tarihinde ise İskenderun Üniversite Tercih Günlerine katıldı. Aday öğrencilerin tercihlerine yönelik değerlendirme yapabilmeleri için üniversitelerle öğrencilerin buluşturulduğu tanıtım günlerine 40’tan fazla üniversite katıldı.

Öğrenci sayısını artırmayı ve öğrencileri geleceğe donanımlı olarak hazırlamayı amaçlayan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi standı binlerce öğrenci tarafından ziyaret edildi. Üniversitemizin akademik ve fiziki imkanları ile ilgili Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personelinden bilgi alan öğrenciler, pilot üniversite seçilerek projeler üreten ve kalitesi ile adından söz ettiren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini yakından tanıma fırsatı buldular.

Üniversitemiz standını ziyaret eden aday öğrencilere barınma, beslenme, ulaşım ve sağlık olanaklarının üniversitemizde üst seviyede olduğu anlatıldı. Öğrenci odaklı bir üniversite misyonu ile yoluna devam eden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bilimsel çalışmaları, eğitim öğretim olanakları, uluslararası değişim programları, kampüs yaşamı ve sosyal etkinlikleri hakkında da aday öğrencilere bilgi verilerek üniversitemizin tanıtım broşürü ve çeşitli materyaller dağıtıldı.