Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yapı Topluluğu tarafından 4 Aralık 2019 tarihinde Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri düzenlendi. Seminere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Rektör Yardımcısı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kurt, İSAG, İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kavlak, Meiser Izgara Business Unıt Manager Bülent Aldaş, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kurt, İş Sağlığı ve Güvenliği kavramının önemine değinerek bu konunun Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde zorunlu dersler kapsamına alındığını söyledi.

Prof. Dr. Mustafa Kurt’un ardından İSAG, İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kavlak, Çalışma Yaşamında İSG Kültürü ve Gelişimi; Meiser Izgara Business Unıt Manager Bülent Aldaş ise İnşaatlarda Güvenli İskele ve Izgara Sistemleri konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

Seminerin sonunda baret kullanımın özendirilmesi konusuna dikkat çekmek amacıyla İSAG, İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kavlak tarafından Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt’a baret takıldı. Seminer, plaket takdiminin ardından sona erdi.