Kırıkkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen UNİKOP Voleybol Turnuvasında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Voleybol Takımı birinci oldu. 26-28 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen turnuva Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda yapıldı.  Üç gün süren ve 6 üniversitenin katıldığı turnuvada birincilik elde eden Üniversitemiz Kadın Voleybol Takımını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya makamında ağırladı. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Sadi Ön ve Kadın Voleybol Takımımız katıldı.

Spora ve sporcuya değer veren, sportif faaliyetlerde öğrencilerimizin her zaman yanında olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemize turnuva birinciliğini yaşatan sporcuları ve teknik ekibi ayrı ayrı tebrik etti. İnsan yaşamında sporun oldukça önemli olduğunu belirten Rektör Karakaya, sporu hayatın tüm alanlarına dahil etmek gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Vatan Karakaya, turnuvada başarılı bir performans göstererek birincilik elde eden Üniversitemiz Kadın Voleybol Takımının galibiyetlerinden mutlu olduğunu belirterek onlara teşekkür belgesi verdi.

Görüşme sonunda Rektör Karakaya, Kadın Voleybol Takımımız ile hatıra fotoğrafı çektirdi.