Öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim ve staj almalarına olanak sağlayan Erasmus+, Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında üniversitemizde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 27 Kasım 2019 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr Erman Akıllı, Dış İlişkiler Ofisi Ekibi, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Erasmus+, Mevlana ve Farabi Değişim Programları Bilgilendirme Toplantısı sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki bölümde yapılarak sabahki toplantıda öğrencilere, öğleden sonraki toplantıda ise akademik ve idari personele bilgiler verildi.

  

Erasmus+, Mevlana ve Farabi Değişim Programları Bilgilendirme Toplantısı Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erman Akıllı’nın açılış konuşması ile başladı. Akıllı, bu toplantının değişim programları hakkında öğrenci ve öğretim elemanlarına oryantasyon programı olduğunu söyleyerek değişim programları hakkında genel bilgiler verdi. Üniversitelerle kurulan ortaklıklarda ciddi ilerlemeler kaydettiklerini anlatan Doç. Dr. Erman Akıllı, ilerleyen yıllarda üniversitemizin uluslararası düzeyde daha da iyi noktalara geleceğini söyledi. Değişim programlarının bir fırsat olduğunu kaydeden Akıllı, bu programların öğrencilere vizyon katacağının altını çizdi.

Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Öğretim Üyesi Doç. Dr Erman Akıllı’nın konuşmasının ardından Dış İlişkiler Ofisi çalışanları tarafından öğrencilere, akademik ve idari personele Erasmus+, Mevlana ve Farabi Değişim Programlarının anlaşmalı olduğu ülkeler, programlara başvuru şartları, programların burs ve konaklama imkanları konularında bilgiler vererek onlardan gelen soruları yanıtladılar.