İnsan odaklı eğitim anlayışına sahip ve tercih edilirliği yüksek olan üniversitemiz, Ankara’da aday öğrencilerle buluştu.  Birçok bilimsel çalışma ve projeyle adından söz ettiren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, 14–15 Kasım 2019 tarihlerinde Anfa Altınpark Fuar ve Kongre Merkezindeki Eğitim ve Kariyer Fuarında tanıtıldı. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği koordinesinde gerçekleşen tanıtım etkinliğine öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Her geçen gün akademik ve fiziki anlamda büyüyen üniversitemizde var olan ve yeni açılan bölümler, yapılan bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetler etkinliğe katılan öğrencilere anlatıldı. Yüksek lisans ve doktora bölümleri, yurt ve burs imkânları, değişim programları hakkında da bilgilerin verildiği tanıtım fuarında gelecek planları yapan öğrencilere çeşitli hediyeler ve üniversitemizi tanıtıcı materyaller verildi.

Yoğun katılımın olduğu Ankara Eğitim ve Kariyer Fuarında, öğrencilerini geleceğe hazırlarken farklı bir bakış açısı kazandırmayı amaçlayan üniversitemizin sunduğu imkanlar aday öğrencilere anlatıldı. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, üniversitemizi tercih listelerine ekleyeceklerini söylediler.