Üniversitemizin Tanıtım Standı Nevşehirli Aday Öğrencilerle Buluştu

Tercih dönemi öncesi bölge illere tanıtım amaçlı stant açan üniversitemiz, 25 Temmuz 2018 tarihinde Nevşehir Kapadokya Forum’da Nevşehirli aday öğrencilerle buluştu. Nevşehirli aday öğrenciler ve velileri ile bir araya gelen üniversitemiz tanıtım standında Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personeli, ziyaretçilerini üniversitemiz hakkında bilgilendirdi.

Tercih dönemi öncesinde üniversitemizin bölümleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan personelimiz, aday öğrencilere ve velilere tanıtım broşürü ve çeşitli materyaller verdi. Aday öğrencilere üniversitemizde barınma, yemek, sağlık ve ulaşım sorununun olmadığını anlatan personelimiz, üniversitemizin tüm imkanlarının öğrencilerin hizmetinde olduğunu anlattı. Tanıtım standını ziyaret eden aday öğrencilere üniversitemizin akademik gelişimi, sosyal etkinlikleri, öğrenci değişim programları ve projeleri hakkında bilgiler veren personelimiz, öğrenci odaklı bir üniversite olduğumuzu da kaydettiler.

 

Tercih dönemi öncesinde bir üniversitenin kendi şehirlerinde aday öğrencilerle buluşmasından memnun olduklarını belirten öğrenci ve veliler, tercih listelerine Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini de ekleyeceklerini söylediler.