Rektör Karakaya Kırıkkale’de Tanıtım Standımızı Ziyaret Etti

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi her geçen gün hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Üniversitemizin bu gelişim süreci yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası boyutta Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Personeli tarafından tanıtılıyor.

Tanıtım standı tercih dönemi öncesinde üniversitemiz tarafından 24 Temmuz 2018 tarihinde Kırıkkale’de aday öğrencilerle buluşturuldu. Kırıkkale’de alışveriş merkezinde açılan standı yerinde ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya da üniversitemiz hakkında bilgi almaya gelen aday öğrenciler ile velilerine üniversitemizin gelişimini ve imkanlarını anlattı. Barınma, beslenme, ulaşım ve sağlık olanaklarının üniversitemizde üst seviyede olduğunu belirten Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Türkiye’nin kalitede tescillenmiş ilk ve tek devlet üniversitesi olduğunu söyledi. Kaliteli bir üniversitede okumanın her öğrencinin hakkı olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizde yeni açılan lisans ve ön lisans bölümleri hakkında aday öğrencileri bilgilendirdi.

Öğrenci ve velilerinin büyük ilgi gösterdiği standımızda personelimiz Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bilimsel çalışmaları, eğitim öğretim olanakları, uluslararası değişim programları, kampüs yaşamı ve sosyal etkinlikleri hakkında onlara bilgiler verdi. Üniversitemizin tanıtım filmlerinin izletildiği stantta personelimiz tarafından öğrenci ve velilerine üniversitemizin tanıtım broşürü ve çeşitli materyaller dağıtıldı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler kalitede kendini tescillemiş bir üniversitede okumak fikrine sıcak baktıklarını belirttiler.