Çelik Adamlar Süper Ligde

Mücadeleye başladığı günden bu yana müsabakalardan yenilgisiz dönen Üniversitemiz Hentbol Takımı, Süper Lige yükseldi. Çelik Adamlar, Beşiktaş, İzmir Göztepe ve Antalyaspor gibi önemli ve başarılı takımlarla aynı ligde mücadele edecek. Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü 1. Ligi dördüncü olarak tamamlamasıyla birlikte Süper Lige çıkmaya hak kazandı. Çelik Adamların hentboldaki bu başarısı Halkbank Genel Müdürlüğü tarafından 50 bin Türk Lirası desteğe de layık görüldü.

Hentbol takımımızın başarısını ve aldığı desteği kutlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, hentbol takımımıza Süper Ligde başarılar diledi. Hentbol takımımıza olan güveninin tam olduğunu söyleyen Rektör Karakaya açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Hentbol takımımız mücadeleye başladığı ilk günden bu yana onlara çok güvendik. Onlar da bizi mahcup etmedi ve hep gurur duymamızı sağladılar. Süper Lige yükselen hentbol takımımızın şimdi daha çok çalışması gerekiyor. Kırşehir’de ilk kez bir takımın büyük kulüpler arasında yer alması üniversitemiz adına gerçekten gurur verici. Takımımıza olan desteğimiz artarak devam edecek. Yeni transferler yaparak takımımızı daha da güçlendireceğiz. Yeni teknik kadro ile takımımız Süper Ligde de önemli başarılara imza atacak. Tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum.”