Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Geleceğin teminatı, istikbalimiz olan gençlerle sürekli iletişim halinde olmaya özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Tıp Fakültesi öğrencileri ile makamında bir araya geldi. 3 Mayıs 2018 tarihinde Rektörlük makamında yapılan ziyaret samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencileri Ahi Evran Üniversitesinde eğitim görmekten mutlu olduklarını belirterek üniversitemizin imkânlarının kendileri için her geçen gün artmasından memnun olduklarını söylediler. Üniversitemiz üst yönetiminin öğrenciye değer verdiğini, öğrencilerin ihtiyaçları, istek ve talepleri karşısında hoşgörülü olduğunu vurgulayan öğrenciler, kendileri için gerçekleştirilen her türlü imkân ve olanaklar için Rektör Karakaya’ya teşekkür ettiler. Morfoloji binasının yapımı ve faaliyete geçme tarihi hakkında da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’dan bilgiler alan öğrenciler, yeni mekânlarda ve imkânlarda eğitim görme heyecanı içinde olduklarını söylediler. Tıp Fakültemiz tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Ahi Tıp Öğrenci Kongresinin bu yıl da ikincisini planladıklarını anlatan öğrenciler, 14 Mayıs 2018 tarihinde Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan 2. Ahi Tıp Öğrenci Kongresine Rektör Karakaya’yı davet ettiler.

Tıp Fakültesi öğrencilerinin ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite olarak öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterdiklerini kaydetti. Üniversitelerin bilim üretme yeri ve üretilen bilginin de değere dönüştürüldüğü yer olduğunu anlatan Rektör Karakaya, öğrencilere eğitim öğretim dönemlerini en iyi ve kaliteli şekilde geçirmeleri tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerin eğitim hayatları boyunca bilimsel projeler üretmelerini ve çalışmaların içinde olmalarını önemsediğini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, Tıp Fakültesi öğrencilerinin 14 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirecekleri 2. Ahi Tıp Öğrenci Kongresinin hem öğrenciler hem de üniversitemiz için önemli bir çalışma olduğunu vurguladı. Tıp Fakültesi öğrencilerinin yeni binalarında eğitime devam etmelerini sağlamak için morfoloji binasının inşaatının hızla devam ettiğini vurgulayan Rektör Karakaya, binanın en kısa sürede eğitim hizmeti vermeye başlayacağını söyledi. Öğrencilerin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilere teşekkür ederek onlara eğitim hayatlarında başarılar diledi.