Rektör Karakaya Her Fırsatta Üniversitemiz Personeli ile Bir Araya Geliyor

Her fırsatta Ahi Evran Üniversitesinin tüm personeli ile bir araya gelmeye özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 2 Nisan 2018 tarihinde güvenlik personelini görev yerlerinde ziyaret etti. Kurum içi iletişimi önemseyen ve üniversitemiz personeli ile yakın ilişkiler kuran Rektör Karakaya, güvenlik personeli sohbet etti.

Yaşadığımız ülkenin ve Türk Milletinin önemini kavrayarak insan odaklı çalışmalar yapılması gerektiğini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, “Bu ülkeyi daha ileriye taşımak zorundayız.” dedi. İnsana verdiği kıymetin bir kez daha altını çizen Rektör Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti: “İnsanlarla iletişim halinde olup fikir alışverişini devam ettirdiğimiz sürece aşamayacağımız, çözemeyeceğimiz engel kalmayacaktır.”

Güvenlik personeli ile çay içerek sohbet eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, personelin sorunlarını dinleyerek çözüm için karşılıklı istişarelerde bulundu. Ziyaret sonunda Rektör Karakaya, bu vesileyle kadroya geçen tüm personelin kadrolarının hayırlara vesile olmasını diledi.