İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Kurumlararası iş birliğini önemseyen, şehir ve üniversitenin gelişmesi için karşılıklı istişarelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı, 28 Mart 2018 tarihinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yeni görevine başlayan Özdemir, üniversite ile yapılabilecek çalışmaların kendilerini mutlu edeceğini söyledi.

Üniversite-şehir iş birliğinde önemli bir yol kat etmek ve şehrin kültürel zenginliklerini ortaya çıkarmak için çalıştıklarını belirten Mehmet Özdemir, Ahi Evran Üniversitesi ile birlikte güzel işlere imza atacaklarına inandıklarını söyledi. Başarılı çalışmalarından dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir’i tebrik eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite ve şehir için yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı görüşme sonunda Rektör Karakaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi.