Rektör Karakaya Öğle Arasını Bâb-ı Ahi Kafeteryasında Geçirdi

Daha yaşanılabilir bir üniversite yerleşkesi için sosyal yaşam alanı ile ilgili çalışmalarına devam eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İktisadi İşletme bünyesinde yer alan Bâb-ı Ahi Kafeteryasını ziyaret ederek öğrenciler, akademik ve idari personel ile bir araya geldi. 26 Mart 2018 tarihinde Bâb-ı Ahi Kafeteryası Kıl Çadırında gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya’ya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ve daire başkanları eşlik etti.

Akademik ve idari personel ve öğrencilerle sürekli iletişim halinde olmaya özen gösteren Prof. Dr. Vatan Karakaya, onlarla haftanın ilk gününde öğle arasını geçirdikleri Bâb-ı Ahi Kafeteryasında bir araya geldi. İşletmeciliğini Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının yaptığı Bâb-ı Ahi Kafeteryasının hizmetlerini de yerinde değerlendiren Rektör Karakaya, üniversite personeli ve öğrencilerin vakit geçirdikleri alanları çoğaltmaya ve sosyal yaşamlarına katkısı olacak mekânları üniversitemize kazandırmaya devam edeceklerinin bilgisini verdi. Ahi Evran Üniversitesini bilimsel aktivitelerin yapıldığı, projelerin üretildiği ve kalitenin yaşandığı bir üniversiteye dönüştürmek için çaba gösterdiklerini anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu tür çalışmaların yanı sıra öğrencilerin ihtiyaç ve taleplerini de gerçekleştirmek için gayret sarf ettiklerini sözlerine ekledi.  

Ziyaretin devamında öğrencilerle kısa kısa sohbetler yapan Rektör Karakaya, ziyaret sonunda Bâb-ı Ahi Kafeteryasında çalışan kısmi zamanlı öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.