Ahi Evran Üniversitesi PTT Şubesi Açıldı

Öğrencilerinin ve personelinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çözüm üreten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Merkez Yerleşkede Ahi Evran Üniversitesi PTT Şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 23 Şubat 2018 tarihinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu binasında hizmet verecek olan Ahi Evran Üniversitesi PTT Şubesinin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Kırşehir PTT Başmüdürü Mehmet Kâni Gümüşoğlu, akademik ve idari personel, PTT çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Ahi Evran Üniversitesi PTT Şubesinin açılış konuşmasını Kırşehir PTT Başmüdürü Mehmet Kâni Gümüşoğlu yaptı. Gümüşoğlu konuşmasında, 177 yıldır ülkemizin istiklali ve istikbalinde önemli işlere imza atmış bir kurum olduklarını belirterek Ahi Evran Üniversitesi Şubesinin açılışını gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını dile getirdi. Ahi Evran Üniversitesi PTT Şubesinin ülkemize, milletimize ve üniversitemize hayırlı olmasını dileyen Başmüdür Gümüşoğlu, şubenin açılmasına vesile olan PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.

PTT Başmüdürü Mehmet Kâni Gümüşoğlu’nun konuşmasının ardından Rektör Karakaya da bir konuşma yaptı. Hizmeti hak edenlerin ayağına götürmeyi görev bildiklerini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, iletişim çağında ulaştırma hizmetlerinin önemli bir ihtiyaç olduğunu kaydetti. “Bizler bu tür kurumları iyi kullanmalıyız ve öğrencilerimizin güvenilir kampüslerde eğitim görmesini sağlamalıyız.” diyen Rektör Karakaya, Ahi Evran Üniversitesi PTT Şubesinin şehrimize, üniversitemize, öğrencimize ve personelimize hayırlı olmasını temenni etti.

Açılış konuşmalarının ardından Ahi Evran Üniversitesi PTT Şubesinin açılış kurdelesini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ve PTT Başmüdürü Mehmet Kâni Gümüşoğlu birlikte kesti.

Öncelikli Hizmetler Sunan Şube

Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde bulunan Ahi Evran Üniversitesi PTT Şubesi aşağıdaki hizmetleri verecektir.

·        Ahi Evran Üniversitesi personeli ve öğrencilerine indirimli hizmet

·        Posta Hizmetleri (Posta Hizmetleri, Tebligat, Telgraf, Kayıtlı Elektronik Posta, e-imza, Birleşik Posta, Tele-post Hizmeti, Posta Abone Kutusu Kiralama, Pul ve Filateli, Kişisel Pul, E-pttavm)

·        Banka Hizmetleri (Havale İşlemleri, Posta Çeki Hesap İşlemleri, Pttkart&Pttmatik, Bankacılık İşlemleri, Tahsilat İşlemleri, Ödeme İşlemleri, HGS, Sigortacılık İşlemleri, Diğer Ticari İşlemler)

·        Lojistik Hizmetleri (PTT Yurtiçi Lojistik Hizmetleri, PTT Yurtdışı Lojistik Hizmetleri, Ambalaj Malzemeleri)

·        24 saat kesintisiz PTTMATİK hizmeti

·  İlimizde bulunan sekiz PTT şubesinden sadece Merkez PTT şubesinde bulunan PTTCELL hizmeti ise üniversitemiz PTT şubesinde öncelikli hizmetler arasında yer alıyor.