Rektör Karakaya Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Kırşehir Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. 23 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya ilk olarak Huzurevi Müdürü Ayten Ceyhan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ile görüştü. Karşılıklı fikirlerin paylaşıldığı ziyaretin ardından Prof. Dr. Vatan Karakaya, huzurevi sakinleri ile tek tek görüşerek onlarla sohbet etti.

Belirli aralıklarla bu ziyaretleri gerçekleştiren Rektör Karakaya, yaşlıların daha iyi şartlarda yaşamaları gerektiğini vurguladı. Yaşlılarımızın geçmişte ülkemiz için hizmetler verdiğini söyleyen Prof. Dr. Vatan Karakaya, şimdi ise görevin kendilerinde olduğunu ifade ederek onların yaşam standartlarının yükseltilmesi gerektiğini belirtti. Yaşlıların geçmişten gelen tecrübelerinin bugünlerimize ışık tuttuğunu ifade eden Rektör Karakaya, yaşlılara sevgi ve şefkatle sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Huzurevi sakinleri ile teker teker sohbet ederek onlara çiçek veren Rektör Karakaya, onların dertleri ile dertlenip sevinçleri ile mutlu olduğunu sözlerine ekledi.