Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Şehir ve üniversite gelişimini önemseyen ve bu nedenle şehrin bürokratları ve sivil toplum kuruluşları ile sık sık görüşmeler yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı 26 Aralık 2017 tarihinde Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişlerinin samimi bir sohbet ortamında gerçekleştiği ziyarette Rektör Karakaya, Milletvekili Salih Çetinkaya’ya üniversitenin son durumu hakkında bilgiler verdi.

Fiziki gelişmelerin yanı sıra kalite süreçlerine dair de olumlu gelişmelerin yaşandığı üniversitemizde son olarak ISO:9001/2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesini alacak olmanın sevincinin yaşandığı anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, pilot üniversite süreci olarak da üniversitemizin artık sahada yer alacağını söyledi. Üniversitede yaşanan gelişmelerin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Salih Çetinkaya, Rektör Karakaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.