22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan ile KYK İl Müdürü Faruk Şahin Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan ile Kırşehir Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Faruk Şahin Rektör Karakaya’yı ziyaret etti. 20 Aralık 2017 tarihinde rektörlük makamında ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  

22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan üniversitemizin gelişimini, faaliyetlerini ve projelerini yakından takip ettiğini belirterek Ahi Evran Üniversitesinin İç Anadolu’da yıldızı parlayan bir üniversite olacağına inandığını dile getirdi. Üniversitemizin üstlenmiş olduğu Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında pilot üniversite seçilmesi ve projelerin hayata geçirilmesi aşamalarını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın başarılı bir şekilde yürüttüğünü vurgulayan Turan, Rektör Karakaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan ile KYK İl Müdürü Faruk Şahin’e teşekkür etti.