YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç Üniversitemiz Fakültelerine Birincilikle Yerleşen Öğrencilere Tebrik Mektubu Gönderdi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında üniversitemiz fakültelerine birincilikle yerleşen 6 öğrencimize başarıları nedeniyle onları teşvik etmek ve geleceğimizin umudu gençlerimize desteklerini göstermek amacıyla tebrik mektubu gönderdi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın fakülte birincilerine gönderdiği tebrik mektupları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya tarafından 3 Kasım 2017 tarihinde yeni Senato Salonunda senato üyelerinin de katıldığı toplantıda öğrencilerimize verildi.

Rektör Karakaya öğrencilere tebrik mektubunu verirken onlara üniversiteye hazırlanır gibi hayata hazırlanmaları önerisinde bulundu. Geleceğin teminatının öğrenciler olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, onlardan üniversiteden sonra da aynı performansla ülkemiz için çalışmalarını istedi. Üniversitelerin amacının donanımlı, eğitimli ve kendi kültürüne sahip insan yetiştirmek olduğunu ifade eden Rektör Karakaya, öğrencilere başarılar dileyerek onları tebrik etti.