Rektör Karakaya 6. Uluslararası Aşık Paşa Şiir Şölenine Katıldı

Şehirde gerçekleştirilen ve kültürel gelişime katkı sağlayan etkinlikleri önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, açılış toplantısı üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Uluslararası Aşık Paşa Şiir Şölenine katıldı. 2 Kasım 2017 tarihinde Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Rektör Karakaya ile birlikte Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Ekemen, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, il yöneticileri ve çok sayıda katılımcı yer aldı.

Kırşehir Kent Konseyi Şairler Çalışma Grubu Başkanı Zübeyde Gökbulut’un açılış konuşması ile başlayan etkinlikte Kırşehir Valisi Necati Şentürk de bir konuşma yaparak şiir okudu. Şentürk’ün ardından söz alan Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Doğan, Aşık Paşa hakkında kısa bir bilgi verdi.

Kırşehir Valiliği, Ahi Evran Üniversitesi ve Kırşehir Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen etkinlik, ülkemizin dört bir yanından gelen katılımcıların şiirlerini okumalarının ardından sona erdi