PTT Kırşehir Başmüdürlüğü Görevine Yeni Atanan Mehmet Kani Gümüşoğlu’ndan Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ilimiz yöneticileri ve kurum müdürleri ile istişarelerine devam ediyor. Bu bağlamda Türkiye Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Kırşehir Başmüdürlüğü görevine atanan Mehmet Kani Gümüşoğlu, Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret etti. 1 Kasım 2017 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu’na PTT İşletme Teknik Birimler Müdürü Ahmet Eraslan da eşlik etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu PTT’de gerçekleşen yenilikler ve çalışmalar hakkında Rektör Karakaya’yı bilgilendirdi.

Üniversitemizin projeleri ile fiziki ve genel durumu hakkında bilgiler sunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretlerinden dolayı PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu ve PTT İşletme Teknik Birimler Müdürü Ahmet Eraslan’a teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu ile Rektör Karakaya günün anısına birbirlerine hediye verdi.