Rektör Karakaya Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Yeni Genel Sekreterimiz Mehmet Zeki Küçük’ü ziyaret etti. 16 Ekim 2017 tarihinde Genel Sekreterlik makamında gerçekleşen ziyarete Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt da katıldı.

Üniversitemizin fiziki ve genel durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Karakaya, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük’ün üniversitemiz için güzel işlere imza atacağına inandığını belirterek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, kendisine verilen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışacağını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.