Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Dulkadiroğlu ile Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Öztürk Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ile Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette ilimizin kalkınması anlamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak projeler ve çalışmalar değerlendirildi. Üniversitemizin fiziki durumunun da görüşüldüğü ziyarette Dulkadiroğlu ve Öztürk, üniversitemize desteklerinin devam edeceğini belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk’e teşekkür etti.