Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinden Üniversitemize Teşekkür

Başarıları kadar sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren üniversitemiz, topladığı mavi kapaklarla engelliler için umut oldu. Geçtiğimiz aylarda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Esra Yılmaz koordinatörlüğünde başlatılan kampanyaya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencileri destek verdi.  

Çevre temizliği bilinci ve geri dönüşüm bilincinin de oluşturulmasının istendiği proje ile hedeflenen kapak sayısının da üzerine çıkıldı. İki tekerlekli sandalye alabilmek için yola çıkılan kampanya ile birlikte 2,5 ton kapak toplanarak 7 engelli vatandaşımızın yüzü güldü. Üniversitemizin engelsiz yaşama sağladığı katkıdan dolayı üniversitemize Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından teşekkür belgesi verildi.

  

Ahi Evran Üniversitesinin insani duyguları yüksek ve yardımsever bir üniversite olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu teşekkür belgesinin üniversitemiz için çok önemli olduğunu ifade etti. Yapılan güzel işlerin bu şekilde ödüllendirilmesinin gençleri daha çok teşvik edeceğinin altını çizen Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyleyerek kampanyaya emek harcayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.