Rektör Karakaya Kapılarını Minik Öğrencilere Açtı

Kapılarını 7’den 70’e herkese açan ve her yaş grubu ile ilişki içerisinde olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 30 Ağustos Zafer İlkokulu 3. sınıf öğrencilerini makamında ağırladı. Çocukları yarınlarımızın teminatı olarak gören Rektör Karakaya, minik öğrencilerle tek tek ilgilendi. Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı çiçeklerle ziyaret eden öğrenciler, bol bol fotoğraf çektirdiler. Canlılar, Hayat ve Ekoloji konusu kapsamında üniversitemizi ziyaret eden öğrenciler, Rektör Karakaya’dan bilgiler aldılar. İnsan kavramına önem veren ve konuşmalarında insana vurgu yapan Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilere insan ve vatan sevgisi ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere vatanına sahip çıkan duyarlı bireyler olmaları yolunda nasihatler veren Rektör Karakaya, çocukların iyi yetiştirilmesi gerektiğini aksi takdirde 15 Temmuz gecesi milletçe yaşadığımız ihanet dolu günler yaşayabileceğimizi söyledi. Öğrencilerle buluşmasından dolayı memnun olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, okul yöneticilerine de teşekkür etti.