Hentbol Takımımız Kazandığı Kupayı Makamında Rektör Karakaya’ya Hediye Etti

Tüm mücadelelerinde mağlup olmadan 1. Lige yükselen Hentbol Takımımız, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. Ziyarete Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Üniversitemiz Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey, Yrd. Doç. Dr. Kazım Kaya, Yrd. Doç. Dr. Yakup Akyel ve sporcular katıldı. 

 

Hentbol takımımızın yakaladığı başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemize bu gururu yaşatan sporculara ve teknik ekibe ayrı ayrı teşekkür etti. Sporu ve sporcuyu önemsediğini her fırsatta dile getiren Rektör Karakaya, takımımıza destek vermeye devam edeceklerini ve takımımızdan yeni başarılar beklediğini ifade etti. Sporcularımız ise Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın süreç boyunca takımımızın yanında olmasından ve kendilerine destek vermesinden dolayı kazandıkları kupayı Rektör Karakaya’ya hediye ettiler.

 

Hentbol takımımızın 1. Lige yükselmesinin diğer sportif faaliyetlerde emek harcayan öğrencilerimize de örnek olacağını vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, sporun insan hayatındaki önemini anlatarak ziyaret sonunda sporculara çeşitli hediyeler ve teşekkür belgesi verdi.

Â