Şampiyonlar Coşku ile Karşılandı

Mücadeleye başladığı günden itibaren yenilgisiz devam eden Üniversitemiz Hentbol Takımı, gösterdiği üstün performans ile 1. Lige yükseldi. 2. Lig final maçını kazanarak 1. Lige yükselen hentbol takımımızı, üniversitemiz yöneticileri, akademik personel ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri karşıladı. 10 Mayıs 2017 tarihinde Kırşehir Terminalinde karşılanan takımımızı bir heyet de Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu önünde bekledi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Küçük ve idarecilerin yer aldığı heyet, üniversitemize bu gururu yaşatan hentbol takımımızı tebrik etti. Takımımızın göstermiş olduğu başarıdan dolayı takım yöneticilerini tebrik eden Prof. Dr. Mustafa Kurt, sporcuları ayrı ayrı kutladı. Bu başarının devamını beklediklerini belirten Kurt, üniversite yönetimi olarak desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.