Üniversitemiz Hentbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Üniversitemiz Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Hentbol Takımı, başarılarla geçen sezonun ardından 2. Lig Türkiye şampiyonu oldu.  9 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da bulunan Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu’nda İstanbul Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Üniversitemiz Hentbol Takımı rakibini 29-21’lik skorla mağlup ederek 1. Lig’e yükseldi.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Hentbol Takımının elde ettiği bu büyük başarının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek 1. Lig’de mücadele edecek olan Hentbol Takımına başarılar diledi. Bu mutluluğu kendilerine yaşattığı için Hentbol Takımına teşekkür eden Rektör Karakaya, sporun her alanının birbirinden önemli olduğunu belirterek üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren bütün spor dallarından sporculara desteklerinin artarak devam edeceğini, kendilerinin de onlardan yeni başarılar beklediğini ifade etti.