Çelik Adamlar 1. Ligde

Mücadeleye başladığı günden bu yana yenilgisiz devam eden ve rakiplerini geride bırakan Üniversitemiz Hentbol Takımı, yeni bir başarıya imza atarak Ahi Evran Üniversitesinin adını duyurdu. 8 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da Batman Belediye Spor ile karşı karşıya gelen takımımız, 39-26 skorla rakibini mağlup etti. Yarı final maçını da kazanan takımımız, 1. Lige çıkmayı garantiledi.

Final maçı oynamak ve 1. Lige çıkmak için çok çalışan takımımızı, yarı final maçlarında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’da yalnız bırakmadı. Maçta Rektör Karakaya’ya Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey, Menajer Yrd. Doç. Dr. Kazım Kaya, Menajer Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yakup Akyel ve Antrenör Murat Ülker eşlik etti. Hentbol takımımızın gösterdiği başarıdan çok mutlu olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemize bu gururu yaşatan takımımızı tebrik etti. 

Final maçı için hazırlanan ve gözünü 1. Lige diken çelik adamların, 9 Mayıs 2017 tarihi saat 15.00’de oynayacakları final maçı Çay TV ekranlarından canlı olarak verilecek.