Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı, 5 Mayıs 2017 tarihinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk ziyaret etti. Şehir-üniversite işbirliği için sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelen Rektör Karakaya, yapılabilecek çalışmalar ile ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Üniversitemizde 15 Mayıs 2017 tarihinde başlayacak olan mezuniyet törenleri ile ilgili olarak esnaflardan ve şehirden beklentilerini dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, mezun olacak öğrenciler ve ailelerin şehirde herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için gerekli konuları görüştü. Yapılacak çalışmalarla ilgili fikirlerin paylaşıldığı ziyaretten dolayı Rektör Karakaya, Bahamettin Öztürk’e teşekkür etti.

Â