Üniversitemizde El Dokumaları Sergisi Açıldı

Öğrenci alımına başlayarak faaliyetlerini artıran Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi ile yeni kurulan Anadolu Halk Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Dikotomi” isimli el dokumaları sergisi açıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 9 Mart 2017 tarihinde açılan sergi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Nurhan Ölmez ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hande Kılıçarslan tarafından hazırlandı.

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Fuayesinde açılan sergi, çağdaş ve geleneksel el dokumalarına ev sahipliği yaptı. Dikotomi El Dokumaları Sergisi, 19 Mart 2017 tarihine kadar Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi idari binasında sanatseverlerin beğenisine sunulmak üzere açık olacak.