Rektör Karakaya, Kadın Personellerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, göreve geldiği günden bu yana üniversitemiz personeli ile iletişim içerisinde olmayı çok önemsiyor. Üniversitemizde ilkleri gerçekleştirme anlamında birçok yeniliğe imza atan Rektör Karakaya, geçen yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde başlattığı kadın personelleri yerinde ziyaret ederek Kadınlar Günü Kutlama Etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdi.

Rektör Karakaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Rektörlük Binasında çalışan tüm kadın personellerimizi odalarında ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Rektör Karakaya, diğer birimlerde çalışan kadın personellerimizi de unutmayarak onlar için de karanfil gönderdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kurt, Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Küçük de kadın personellerimizi yerinde ziyaret ederek kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.