Kadınlar Gününde Ebelik Bölümü Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü öğrencileri Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleşen ziyarette, kadınlar gününün önemine dikkat çekildi.

Ebelik Bölümü olarak günün önemine dair bir konuşma yapan bölüm temsilcisi 3. sınıf öğrencisi Seda Korkunç, kadınların sadece 8 Martta hatırlanmamasını istedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kültürümüzde kadınların tek bir gün değil her gün değerli olduğuna değindi. Her kadının özel olduğunu vurgulayan Rektör Karakaya, Ebelik Bölümü öğrencilerine derslerinde başarılar diledi. Prof. Dr. Vatan Karakaya öğrencilere, kadınların önemine dair farkındalık yaratacak bir etkinlikte bulunmaları dahilinde kendilerini destekleyeceklerini ifade etti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ebelik Bölümü öğrencilerine teşekkür ederek onlara karanfil verdi.