İdari Personellerimize “Öfke Kontrolü ve Stresle Başa Çıkma” Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından idari personellerimize Hizmet İçi Eğitim kapsamında “Öfke Kontrolü ve Stresle Başa Çıkma” eğitimi verildi. 2 Mart 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitimi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Şahin verdi.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Şahin, gün içerisinde sürekli oturuyor olmanın, iş yoğunluğunun ve yaşanan aksaklıkların öfke ve strese neden olduğunu söyledi. Bu kapsamda öfkenin tanımını yapan Şahin, öfke kontrolü için de yapılması gerekenlere değindi. Stresi azaltan en etkili yolun kitap okumak olduğunu vurgulayan Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Şahin, hayattan kesitler aktararak katılımcıların sorularını da yanıtladı.