Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız Üniversitemizdeydi

TRT Ekranlarında yayınlanan programlarıyla ve başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız üniversitemizdeydi. 1 Mart 2017 tarihinde bir dizi etkinliğe katılmak üzere üniversitemize gelen Hasan Yıldız, ilk olarak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret ederek yeni çıkardığı kitabını Rektör Karakaya’ya hediye etti. 

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” isimli bir söyleşide öğrencilerle bir araya gelen Yıldız, gün içerisinde gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturma törenine de katılarak ağaç dikti. 

Söyleşide öğrencilerle hayata ilişkin tecrübelerini paylaşan Hasan Yıldız, üniversitelilere başarılı olmanın sırlarını anlattı. Yıldız, konuşmasında sabrın, samimiyetin ve dürüstlüğün başarıdaki önemine değinerek öğrencilere hayal kurmaları tavsiyesinde bulundu. Hasan Yıldız şunları söyledi: “Zamanı çok iyi kullanmalısınız, her güne yeni bir şeyler katmalısınız. Ayrıca güçlü bir iletişime de ihtiyacınız var, güçlü iletişimle hayal bile edemeyeceğiniz kapıları açabilirsiniz.”

Program Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’in Yapımcı ve Yönetmen Hasan Yıldız’a teşekkür belgesi ve plaket vermesi ile sona erdi.

Programın ardından Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız, öğrencilerimiz için “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” isimli kitabını imzaladı.