Kırşehir Kent Konseyi ile İşbirlikleri Kapsamında Görüşmeler Devam Ediyor

Şehirle bütünleşik yapıyı önemseyen ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliklerine devam eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi. Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret eden Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Genel Sekreter Osman İlhan ile Kent Konseyi Danışmanı ve Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 

Üniversitemiz ve Kırşehir Kent Konseyi arasındaki çalışmaların devamlılığının ve yapılacak yeni çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Rektör Karakaya, yeni fikirlere açık olduklarını ve projelere yönelik çözüm önerilerinde bulunacaklarını ifade etti. Üniversite bünyesinde devam eden kalite yönetim süreçlerini ve fiziki gelişmeleri de anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite olarak Kırşehir Kent Konseyi ile birlikte yürütülen mevcut projelere yönelik durum değerlendirmesinde bulundu.

Tarihi ve kültürel bir mirasa sahip olan ve taşıdığı değerler ile Orta Anadolunun farklı bir kenti olan Kırşehir’in daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmalar yapan Kırşehir Kent Konseyi ile kent halkının karar alma süreçlerine dahil olarak ortak akıl oluşturması için üniversite olarak desteklerine devam edeceklerini söyleyen Rektör Karakaya, Kırşehir Kent Konseyine ziyaretten dolayı teşekkür etti.