Personel Daire Başkanlığı Tarafından “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu Eğitimi” Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu Eğitimi” düzenlendi. Hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında 15 Şubat 2017 tarihinde Yunus Emre Salonunda düzenlenen eğitim programında, Üniversitemizin Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz tarafından ilgili kanuna yönelik eğitim verildi.

Toplam altı saat olmak üzere iki gün verilmesi planlanan eğitime üniversitemizin ihale yapan altı birimi katıldı. Eğitim programında Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz, 4734 Sayılı Kanun hakkında bilgi vererek ihale sürecinde izlenmesi gereken yolu anlattı. Eğitime katılan personelin sorularını da yanıtlayan Yılmaz, kanunla ilgili önemli hususlara dikkat çekti.