Rektör Karakaya ile Akçakent Kaymakamı Doğan, "Bal Ormanı" Projesini Değerlendirdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya il yöneticilerinin yanı sıra ilçe yöneticileriyle de görüşmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Akçakent Kaymakamı Serhat Doğan ile İl Genel Meclisi Üyesi Özer Bektaş, Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizin projelerinin ve başarılı çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Akçakent Kaymakamı Serhat Doğan, üniversitemizin ilimize kattığı değerlerden ve çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Doğan, üzerinde yoğunlaştıkları “Bal Ormanı” projesi hakkında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya bilgiler verdi.

Çalışmalar kapsamında üniversitemizi ve ilimizi daha ileriye götürme çabası içinde olduklarını belirten Rektör Karakaya, bütün amaçlarının üniversitemizi ve Kırşehir’i İç Anadolu’nun parlayan yıldızı yapmak olduğunu söyledi. "Bal Ormanı" projesine de destek vereceklerini söyleyen Karakaya, Akçakent Kaymakamı Serhat Doğan ile İl Genel Meclisi Üyesi Özer Bektaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.