Milletvekilimiz Mikail Arslan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı Makamında Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, il yöneticileriyle görüşmelerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Rektör Karakaya’yı 13 Şubat 2017 tarihinde makamında ziyaret etti. 

Üniversitemizin projelerinin konuşulduğu görüşmede Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya,  yapılan çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında Milletvekili Arslan’ı bilgilendirdi. İnşaat çalışmalarının belirlenen tarihlerde bitirileceğini söyleyen Rektör Karakaya, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi. 

Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Arslan, üniversitedeki çalışmaların kendisini memnun ettiğini belirtti. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşaatını önemsediğini dile getiren Milletvekilimiz Arslan, bu hastanenin Kırşehir’in tanıtımı ve geleceği açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Arslan, Ahi Evran Üniversitesinin Fiziki yapılanmasının hızla tamamlandığını vurgulayarak üniversitenin gelişimi için her türlü katkıyı sağladığını ve sağlamaya devam edeceğini sözlerine ekledi.