Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı, 7 Şubat 2017 tarihinde Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ziyaret etti. Üniversitenin gelişim süreci ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı ziyarette Başkan Bahçeci, üniversitenin hızla gelişmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yeni binalarla birlikte yeni akademik birimlerin faaliyete başlamasının ve yabancı uyruklu öğrencilerin şehrimizde eğitim görmesinin çok önemli bir gelişme olduğunu belirten Yaşar Bahçeci, Rektör Karakaya’yı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yeni yatırımlar ve yerleşkenin genişleyerek büyümesi hakkında istişarelerin yapıldığı görüşmede Rektör Karakaya, üniversiteyi ve şehri önemsediklerinin bir kez daha altını çizdi. Nitelikli bireyler yetiştirmenin, üniversitenin ve şehrin gelişimine katkıda bulunmanın temel hedefleri olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Belediye Başkan Yaşar Bahçeci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.