Rektör Karakaya Kırşehir Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Beşkardeş ile Görüştü

Sivil toplum örgütleri ile görüşmelerine ara vermeden devam eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 26 Ocak 2017 tarihinde Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Beşkardeş ile görüştü. Son günlerde ülkemizde yaşanan hain terör saldırılarını şiddetle kınadığını ve yaşanan acıyı derinden hissettiklerini belirten Rektör Karakaya, şehit aileleri için yapılabileceklere destek olacaklarını söyledi. Üniversite yönetimi olarak birlik ve beraberliğimizin zarar görmemesi ve güçlenerek devam etmesi için çalıştıklarını ifade eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, teröre olan tepkisini bir kez daha dile getirdi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda Rektör Karakaya, ziyaretten dolayı Başkan Ahmet Beşkardeş’e teşekkür etti.