Üniversitemiz İle Kent Konseyimiz El Ele

Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ile Genel Sekreteri Osman İlhan, 29 Aralık 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kent Konseyi Başkanı Üçgül, üniversitemiz ile birlikte Kırşehir’in kalkınması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Üçgül, sürdürülebilir kalkınma amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirterek üniversitemizin pilot seçilmesinde etkili olan tarım ve jeotermal alanında da çalışmalarına destek vereceklerini ifade etti. 

Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesinin kapılarının Kent Konseyine her zaman açık olduğunu belirterek her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Amaçlarının İç Anadolu Bölgesinde örnek bir üniversite ve kalkınmış bir Kırşehir ortaya çıkarmak olduğunu ifade eden Rektör Karakaya, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ile birlikte üniversitemiz ve Kırşehir için çalışacaklarını söyledi. 

Rektör Karakaya, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ile Genel Sekreter Osman İlhan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.