Üniversitemizde Kalite Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Yükseköğretim Kurulunun (YÖK)  2015 yılında yayınladığı “Yükseköğretim Kalite Güvence” sisteminin oluşturulmasını içeren yönetmelik kapsamında üniversitemiz de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Üniversitemizin Kalite Koordinatörlüğü tarafından, 29 Aralık 2016 tarihinde Rektörlük Senato Salonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya brifing verildi. Senato Salonundaki toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ergin Kariptaş ve Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kalite Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Üçler katıldı.

Toplantıda, Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya yapılan kalite çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Gerçekleştirilen kalite toplantılarının çıktılarına ilişkin bilgiler alan Rektör Karakaya, pilot üniversite olarak bu alandaki çalışmaların üniversitemizin kalitesini arttırmasında önemli etken olduğunu söyledi.