Üniversitemiz Adana’da Üniversite Adaylarıyla Buluştu

Üniversitemiz 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Adana Çukurova Üniversitesinde 26 – 27 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 10 bin öğrencinin ziyaret ettiği Üniversite Tanıtım Fuarında Ahi Evran Üniversitesi standı  yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin merkezinde, bölgesinin parlayan yıldızı olmaya aday üniversitemiz, her bakımdan büyümeye devam ediyor. Niceliksel büyümenin yanı sıra her alanda kalite artışını önemseyen üniversitemiz, nitelikli öğrenci sayısını artırmak için de geleceğin mimarı gençlerle her fırsatta bir araya geliyor.

Önceki yıllara oranla üniversitemizin tanınırlığının arttığını, özellikle Neşet Ertaş’ın memleketi Kırşehir’de faaliyet gösteren ve Ahilik değerlerini yaşatan bir kurum olduğumuz birçok kişi tarafından dile getiriliyor. Adana’da gerçekleşen bu önemli etkinlik, üniversite adayları arasında üniversitemizin bilinirliğine katkı sağladı. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği çalışanları tarafından, standımıza misafir olan ziyaretçilere; Kırşehir, bölümlerimiz ve kampüs yaşamıyla ilgili bilgiler aktarıldı. Ayrıca ziyaretçilere kalem, broşür, dosya vb. gibi tanıtım materyalleri dağıtıldı. Üniversitemizin köklü bölümlerinin yanı sıra yeni açılan akademik birimleri ile değişim programları hakkında da bilgiler alan üniversite adayları; ulaşım kolaylığı, jeotermal kaynaklar ve tarım alanında pilot üniversite seçilmemiz gibi etkenlerin üniversitemizi tercih etmelerinde belirleyici olacağının altını çizdiler.