Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Paramedikler Gününde Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Acil sağlık müdahalelerinde görev yapan ve başarılı sağlık hizmetleri sunabilmek için donanımlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yöneticileri ve öğrenciler bu anlamlı günde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 22 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilen ziyarete, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Tanış, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör Meryem Gürler ve Öğr. Gör. Güney Gürsoy ile öğrencileri katıldı. 22 Aralık Dünya Paramedikler Günü vesilesiyle gerçekleşen ziyarette, hastane öncesi acil bakımın önemli bir parçasını oluşturan Paramedik ve Acil Sağlık Hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Acil durumlarda insan hayatında saniyelerin büyük önem taşıdığını belirten Rektör Karakaya, öğrencilerin meslek hayatına başladıklarında bu özveriyle hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda öğrenciler Rektör Karakaya’ya günün anısına çiçek takdim etti.