Rektörümüz Karakaya Milletvekilimiz Arslan İle Akpınar ve Kaman İlçelerine Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Milletvekilimiz Mikail Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ile birlikte 19 Aralık 2016 tarihinde Akpınar ve Kaman ilçelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelinerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya ve beraberindeki heyet, Akpınar Kaymakamı Hicabi Aytemür’u makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından Rektör Karakaya ve beraberindeki heyet Kaman Kaymakamı Murat Girgin’i makamında ziyaret ederek Kaymakam Girgin’e yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaman Kaymakamını ziyaretinin ardından Kaman Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Rektör Karakaya, Kaman Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.