Dünya ve Avrupa Şampiyonu Sporcularımız Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Spora ve sporcuya verdiği destekle adından söz ettiren üniversitemiz, uluslararası arenada önemli başarılar kazanmaya devam ediyor. Bu bağlamda Romanya’da ve Rusya’da düzenlenen uluslararası boks turnuvalarında derece elde ederek ülkemize dönen sporcularımız 9 Aralık 2016 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Romanya’da ve Rusya’da düzenlenen turnuvalarda 60 kiloda birinci olan Necat Ekinci, 69 kiloda birinci olan Bulutcan Şahin, 91 kiloda ikinci olan Turgut Furkan Medetoğlu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Erbey ve Milli Boks Antrenörü M. Alican Şahin katıldı. Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya başarılarıyla ülkemizi ve üniversitemizi gururlandıran sporcularımızı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.