Rektör Karakaya İnönü Üniversitesinde İncelemelerde Bulundu

Üniversitelerdeki gelişmeleri yakından takip eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 31 Ekim 2016 tarihinde İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti. Makam ziyaretinin ardından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Güneş Enerjili Elektrik Üretim Santralini gezen Prof. Dr. Vatan Karakaya, Prof. Dr. Ahmet Kızılay’dan santrale ilişkin bilgiler aldı.

Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretimine ilişkin detayları konuşan ve yerinde incelemelerde bulunan Rektör Karakaya, projeler hakkında değerlendirmeler yaptı. YÖK tarafından 41 üniversite arasından 5 pilot üniversite arasına giren üniversitemizin çalışmaları hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Vatan Karakaya, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan bir üniversite olmayı hedefleyen projelerini anlattı. Bölgesel kalkınmada potansiyel enerjileri kullanmaya yönelik çalışmalara başladıklarını belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.