Üniversitemiz Hentbol Takımından Büyük Başarı

Ahi Evran Üniversitesi Spor Kulubü bünyesinde Bölgesel Ligde faaliyet gösteren hentbol takımımız, yenilgisiz ve grup birincisi olarak 2. lige yükseldi. 8-12 Ekim 2016 tarihleri arasında Eskişehir’deki yükselme finalleri turnuvasına katılan hentbol takımımız, başarıyla üniversitemize döndü.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Ahi Evran Spor Kulubü Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey, İdari Menajer Yrd. Doç. Dr. Kazım Kaya, İdari Menajer Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yakup Akyel ve Antrenör Murat Ülker’i 12 Ekim 2016 tarihinde makamında kabul etti. Hentbol takımımızın başarısından mutlu olduklarını belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, kulubün ve farklı branşlarda mücadele eden tüm takımların yanlarında olduklarını ifade etti.